Radijatori

Radijatori Radijatori 2

 

Dravidis je generalni zastupnik nemačkog proizvođača Kermi koji u svojoj ponudi ima vrhunske čelične radijatore dizajn ili panelnog tipa. Radijatori su inovativnog dizajna, uklopivi u svaki prostor. Uz to, panelne radijatore krasi i patentirana X2 Therm tehnologija koja omogućava uštedu energije do 11%. Svi radijatori imaju garanciju kvaliteta i ispunjavaju najmodernije standarde proizvodnje. 

U ponudi su i panelni radijatori higijenik izvedbe za bolnice ili prostore sa potrebama za visokim stepenom higijene (laboratorije, specijalne proizvodnje i sl). Ovi radijatori poseduju higijenik sertifikat, i odlikuju se lakim čišćenjem, malim površinama koje mogu skupljati prljavštinu i izradom otpornom na koroziju.

Kermi proizvodi i radijatore za bazene sa posebnom vrstom antikorozivnog premaza ispod završne farbe, otporni na grebanje.

Dizajnirani radijatori predstavljaju sam vrh elegancije i kvaliteta. Uz izgled koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, odlikuju se i kvalitetom izrade, i lakoćom montaže i održavanja.

Standardna boja je RAL9016, uz doplatu je moguć odabir neke od standardnih KERMI boja, chrome, metalic ili iz RAL palete.

 

Iz ponude izdvajamo:

Dizajn Joomla teme Joomlathemes.co, dorada Dravidis